SHO Uitslagen Online

SHO Uitslagen Online is ons beveiligde webplatform op het gebied van resultaatconsultatie. Dagelijks rapporten wij de uitslagen van diagnostiek automatisch in de systemen van zorgverleners, maar het kan nog sneller. Via Uitslagen Online krijgt u namelijk direct de beschikking over uitslagen zodra ze door onze deskundigen zijn gevalideerd. Dit bespaart u bijvoorbeeld de moeite van het telefonisch opvragen van spoeduitslagen. Daarnaast bieden wij u niet alleen de tekstuele uitslag, maar stellen we ook het beeldmateriaal van ons onderzoek aan u digitaal ter beschikking. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om fundusfoto's, echobeelden en beeldmateriaal van functie-onderzoeken zoals ECG-stroken en spirometrie-curves.

SHO Uitslagen Online gebruiken wij ook om uitslagen ter beschikking te stellen aan de medisch specialisten in regionale ziekenhuizen. Na doorverwijzing ontvangen zij de uitslagen en het beeldmateriaal door middel van één muisklik vanuit hun eigen Ziekenhuis InformatieSysteem. Dit voorkomt dubbeldiagnostiek. Prettig voor de patiënt en voor de kosten van de gezondheidszorg.

SHO heeft alle benodigde maatregelen genomen om er voor te zorgen dat alles uitgevoerd wordt met inachtneming van privacy en de beveiliging van medische gegevens.

Bent u als zorgverlener aangesloten bij SHO maar heeft u nog geen loginnaam voor Uitslagen Online? Klik dan in het rechtermenu op de knop "Aanmelden Uitslagen Online".

Heeft u nog vragen?
Heeft u vragen over of belangstelling voor de dienstverlening van SHO? Neem dan contact op met één van onze relatiemanagers.

Voor algemene vragen kunt u terecht op onze pagina met Veelgestelde Vragen voor zorgverleners. Mocht uw vraag hier niet bij staan, dan kunt u ons mailen via het contactformulier.

Terug naar boven