Samenwerken met SHO

  
  

   SHO heeft een complete en
   integrale dienstverlening voor
   zorgverleners. Op deze manier
   kunnen zorgverleners meerwaarde
   en gemak bieden aan hun
   patiënten. Daarbij is de toegevoegde
   waarde van SHO meer dan alleen
   bloedafname en de bijbehorende
   diagnostiek.

Onderzoek

Wij leggen namelijk ook de verbinding tussen de nulde, eerste en tweede lijn. Met als belangrijkste resultaat dat diagnostiek efficiënt en makkelijk toegankelijk wordt georganiseerd. Onze onderzoeken op een rij: Echografie, Dexametrie, Cardiologische onderzoeken (ECG, Holteronderzoek (24-uurs-ECG) en Eventholter), Ambulante Bloeddrukmeting (ABPM), de 30 minuten bloeddrukmeting, Fundusfotografie en Spirometrie.

Naast onze onderzoeken bieden wij zorgverleners nog veel meer.

Verbinden van diagnostiek
Het goed organiseren van diagnostische informatie over de lijnen heen vereist gebruiksvriendelijke ICT die toegankelijk is. Diagnostiek Online helpt hierbij. Met één druk op de knop opent de zorgverlener het aanvraagformulier vanuit zijn eigen systeem. Ook krijgen zij direct toegang tot de uitslagen van het onderzoek. Bij een eventuele doorverwijzing heeft de medisch specialist toegang tot de resultaten. Zo verbindt SHO de eerste en de tweede lijn. Onnodige dubbele diagnostiek wordt op die manier voorkomen. De zorgverlener krijgt zelfs een melding wanneer hij of zij onderzoek aanvraagt waarvan nog actuele waarden beschikbaar zijn. Zo reduceren wij de kosten en verbeteren we de kwaliteit van de zorg.

En nog veel meer…
SHO ondersteunt op nog veel meer gebieden. Wij hebben een oproepdienst voor bijvoorbeeld CVRM, longfunctie- en fundusonderzoek. Hiermee nemen we, indien gewenst, een deel van het (administratieve) werk voor deze patiënten uit handen. Daarnaast verzorgt SHO op verzoek van huisartsengroepen Diagnostisch Toest Overleggen (DTO) over afgestemde onderwerpen. Ook kunnen zorgverleners bij SHO terecht voor opleiding en nascholing. De SHO relatiemanagers treden graag op als sparringpartner. Zij dragen bijvoorbeeld oplossingen aan voor de verdere ontwikkeling van de dienstverlening van onze klanten. Voor consultatie is altijd een klinisch chemicus, arts-microbioloog of een andere vakspecialist beschikbaar.

Geïnteresseerd?
Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden die SHO u kan bieden, neem dan contact op met één van onze relatiemanagers in Twente of Arnhem/Nijmegen. U kunt ook een bericht sturen via ons contactformulier.

Terug naar boven