Voor zorgverleners

Privacystatement

Knop afspraak bloedafname new1

Knop Afspraak bloedafname SXB 

Afspraak maken

  

 

Voor bloedafname kunt u online een afspraak maken. Voor de regio Gelderland en Twente gebruikt u de paarse SHO knop. Voor regio Vechtlanden en Saxenburgh Medisch Centrum (ziekenhuis Hardenberg) gebruikt u de rode SXB knop.

Als u daarbij uw e-mailadres invult, ontvangt u een bevestiging via e-mail. Op een aantal locaties is kunt u ook terecht zonder afspraak. U ziet dat in de afsprakenagenda vermeld als 'Vrije inloop'. Alleen voor een glucosetolerantietest (OGTT) en wanneer een kind jonger dan 4 jaar geprikt moet worden, moet u de afspraak telefonisch maken via nummer 088-9997777.

Wanneer een afspraak maken online niet lukt, kunt u eveneens bellen met 088-9997777.

Voor alle overige onderzoeken moet u telefonisch een afspraak maken via nummer 088-9997777. Dat geldt ook voor het inleveren van apparatuur zoals bijvoorbeeld bloeddrukmeters.

Een overzicht van al onze locaties kunt u hier bekijken. 

NIPT
Bloedafname NIPT voeren wij alleen uit op onze hoofdlocaties in Nijmegen (Kamerling Onnesstraat 16) en Velp (Florijnweg 4) en in Saxenburgh Medisch Centrum in Hardenberg. Hiervoor kunt u zelf een afspraak maken via de paarse of rode knop.

Afspraak afzeggen of wijzigen
Als u via e-mail een afspraakbevestiging hebt ontvangen, kunt u die afspraak afzeggen of wijzigen door te klikken op de knop Afzeggen afspraak in dat bericht. U kunt de afspraak online afzeggen en desgewenst een nieuwe afspraak maken. U ontvangt weer een bevestiging.

Als u geen e-mailadres hebt opgegeven of u hebt de afspraak telefonisch gemaakt, kunt u niet online afzeggen. Hiervoor moet u bellen met nummer 088-9997777.

Annuleer uw afspraak en bezoek geen vrij inloop spreekuur als u corona-achtige klachten heeft.

VeiligheidKnop Afspraak bloedafname SXBKnop afspraak bloedafname new

Met ingang van 25 september zijn de coronaregels versoepeld. Dat betekent het volgende:

  • U bent niet verplicht een mondkapje te dragen.
  • Het is niet verplicht om 1,5 meter afstand te houden.
  • Uiteraard staat het iedereen in alle gevallen vrij om wel een mondkapje te dragen en 1,5 meter afstand te blijven houden waar dat mogelijk is.
  • Ook onze medewerkers zijn niet verplicht een mondkapje te dragen, maar zijn zeker bereid dat te doen als u dat verzoekt.
  • Als u een afspraak maakt, kom dan maximaal 5 minuten van tevoren.

Wat niet is veranderd:

Annuleer uw afspraak als u corona-achtige klachten heeft of als u een (zelf)test heeft gedaan met een positieve uitslag.

Als u komt voor bloedafname hebt u altijd een identiteitsbewijs nodig.