?>

Knop afspraak bloedafname new1

Knop Afspraak bloedafname SXB 

Afspraak maken

  

 

Voor bloedafname kunt u online een afspraak maken. Voor de regio Gelderland en Twente gebruikt u de paarse SHO knop. Voor regio Vechtlanden en Saxenburgh Medisch Centrum (ziekenhuis Hardenberg) gebruikt u de rode SXB knop.

Als u daarbij uw e-mailadres invult, ontvangt u een bevestiging via e-mail. Op een aantal locaties is kunt u ook terecht zonder afspraak. U ziet dat in de afsprakenagenda vermeld als 'Vrije inloop'. Alleen voor een glucosetolerantietest (OGTT) en wanneer een kind jonger dan 4 jaar geprikt moet worden, moet u de afspraak telefonisch maken via nummer 088-9997777.

Wanneer een afspraak maken online niet lukt, kunt u eveneens bellen met 088-9997777.

Voor alle overige onderzoeken moet u telefonisch een afspraak maken via nummer 088-9997777. Dat geldt ook voor het inleveren van apparatuur zoals bijvoorbeeld bloeddrukmeters.
Wilt u een glucosemeter inleveren die u in uw zwangerschap in bruikleen hebt gekregen? Dat kan op onze hoofdlocatie in Nijmegen (K. Onnesstraat 16) zonder afspraak, van maandag t/m vrijdag tussen 8.30u en 16.30u.

Een overzicht van al onze locaties kunt u hier bekijken. 

NIPT
Bloedafname NIPT voeren wij alleen uit op onze hoofdlocaties in Nijmegen (Kamerling Onnesstraat 16) en Velp (Florijnweg 4) en in Saxenburgh Medisch Centrum in Hardenberg. Hiervoor kunt u zelf een afspraak maken via de paarse of rode knop.

Afspraak afzeggen of wijzigen
Als u via e-mail een afspraakbevestiging hebt ontvangen, kunt u die afspraak afzeggen of wijzigen door te klikken op de knop Afzeggen afspraak in dat bericht. U kunt de afspraak online afzeggen en desgewenst een nieuwe afspraak maken. U ontvangt weer een bevestiging.

Als u geen e-mailadres hebt opgegeven of u hebt de afspraak telefonisch gemaakt, kunt u niet online afzeggen. Hiervoor moet u bellen met nummer 088-9997777.

Annuleer uw afspraak en bezoek geen vrij inloop spreekuur als u corona-achtige klachten heeft.

Coronamaatregelen bij SHOKnop Afspraak bloedafname SXBKnop afspraak bloedafname new

Met ingang van 5 november worden de coronamaatregelen aangescherpt. Dat betekent het volgende:

  • Draag een mondkapje. Als u geen mondkapje draagt kunnen wij u helaas niet helpen.
  • Houd 1,5 meter afstand van anderen.
  • Neem indien mogelijk geen begeleider mee.
  • Kom maximaal 5 minuten vóór uw afspraak.

Annuleer uw afspraak als u corona-achtige klachten heeft zoals hoesten, benauwdheid, verkoudheid of koorts of als u recent (minder dan 14 dagen geleden) uit een code oranje gebied bent teruggekomen.

Als u komt voor onderzoek hebt u altijd een identiteitsbewijs nodig.