Voor zorgverleners

Privacystatement

 

Afspraak en locatie

Afspraak maken voor bloedprikken

 Knop afspraak bloedafname new

 Klik nogmaals op deze knop om online een afspraak te plannen.
 Om online een afspraak te maken voor de regio Vechtdal klik hier.
 Wij kunnen tot 10 werkdagen vooruit plannen. Staat een geschikte datum en tijd er niet tussen,
 kijkt u dan naar de mogelijkheden bij een andere prikpost van SHO.

Op een aantal locaties werken wij zowel met als zonder afspraak. Dit staat in de afsprakenagenda vermeld als 'vrije inloop'. Een overzicht van al onze locaties, met én zonder afspraak, vindt u hier

 

Voor alle SHO locaties geldt: u bent verplicht een mond-neusmasker te dragen.

U kunt geen online afspraak plannen voor:

  • een  OGTT (Glucosetest van de verloskundige) en het ophalen of inleveren van een glucosemeter 
  • bloedprikken bij uw kind jonger dan 4 jaar

Lukt het niet om een afspraak te plannen via de website, belt u dan met SHO 088 – 999 7777.
Wij zijn voor het maken of wijzigen van een afspraak voor bloedprikken bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur.
Houdt u in de ochtend rekening met een langere wachttijd aan de telefoon. Belt u in de middag of op vrijdag, dan bent u sneller aan de beurt.

NIPT
Bloedafname NIPT voeren wij alleen uit op onze hoofdlocaties in Nijmegen (Kamerling Onnesstraat 16) en Velp (Florijnweg 4). Hiervoor kunt u zelf een afspraak maken via de paarse button.
In Saxenburgh Medisch Centrum in Hardenberg kunt u ook terecht voor bloedafname NIPT. U kunt een afspraak inplannen op www.saxenburgh.nl/bloedafname.

Andere onderzoeken, geen bloedprikken
U kunt alleen voor bloedprikken online een afspraak maken. Voor alle andere onderzoeken maakt u een afspraak via het Afsprakenbureau, telefoonnummer 088 – 999 7777. Dit geldt ook voor het inleveren van apparatuur, zoals hartritmemeters (holter) en 24-uurs bloeddrukmeters.

Afspraak afzeggen of wijzigen: bel SHO

Heeft u een afspraak voor een onderzoek gemaakt, maar wilt  u deze afzeggen of wijzigen, belt u dan met SHO, telefoonnummer 088 – 999 7777. Online afzeggen of wijzigen is niet mogelijk.

Krijgt u kort voor de afspraak klachten zoals hoesten, kortademigheid, kiespijn of koorts of wacht u op de uitslag van een coronatest? Dan vragen wij u de afspraak af te zeggen en uw bezoek aan SHO uit te stellen tot u klachtenvrij bent.

Komt u naar onze locatie, dan vragen wij u:

  • het dragen van een mond-neusmasker is verplicht
  • kom op tijd, neem maximaal 5 minuten voor de afspraak plaats in de wachtruimte;
  • houd minimaal 1,5 meter afstand van andere mensen in de wachtruimte;
  • kom alleen. Is dit niet mogelijk dan mag uw begeleider alleen mee als hij of zij geen klachten heeft. Bij grote drukte kan uw begeleider gevraagd worden buiten te wachten;
  • houd uw identiteitsbewijs (paspoort, identiteitskaart of rijbewijs) bij de hand. Zonder identiteitsbewijs kunnen wij u niet helpen.Knop afspraak bloedafname new