?>

Button Gelderland

 Ook Twente t/m 1 juli 2022

Button twente

Vanaf 1 juli 2022

Button Vechtlanden en SXB

Afspraak maken

  

Voor bloedafname kunt u online een afspraak maken. Voor de regio Gelderland gebruikt u de paarse SHO knop. Voor regio Twente gebruikt u de oranje knop en voor regio Vechtlanden en Saxenburgh Medisch Centrum (ziekenhuis Hardenberg) gebruikt u de rode SXB knop. Vanaf 1 juli a.s. kunt in Twente niet meer bij SHO terecht voor bloedafname. Wij verwijzen u daarvoor naar Medlon Unilabs. Klik op de oranje button om een afspraak in Twente te maken. Als u daarbij uw e-mailadres invult, ontvangt u een bevestiging via e-mail.

Sluitingen tijdens de feestdagen voorjaar 2022

Alle locaties van SHO zijn gesloten op:
• Maandag 18 april (Tweede Paasdag)
• Woensdag 27 april (Koningsdag)
• Donderdag 26 mei (Hemelvaartsdag)
• Maandag 6 juni (Tweede Pinksterdag)

NIPT
Bloedafname NIPT voeren wij alleen uit op onderstaande locaties. U kunt hiervoor zelf een afspraak maken via de paarse of rode knop.
Arnhem, locatie Kronenburgpromendade 4 LET OP! Dit is een nieuwe locatie per 1 april 2022
Hardenberg, Saxenburgh Medisch Centrum (ziekenhuis)
Nijmegen, SHO locatie, Kamerling Onnesstraat 16

Op een aantal locaties kunt u ook terecht zonder afspraak. U ziet dat in de afsprakenagenda vermeld als 'Vrije inloop'. Alleen voor een glucosetolerantietest (OGTT) en wanneer een kind jonger dan 4 jaar geprikt moet worden, moet u de afspraak telefonisch maken via nummer 088-9997777.

Wanneer een afspraak maken online niet lukt, kunt u eveneens bellen met 088-9997777.

Voor alle overige onderzoeken moet u telefonisch een afspraak maken via nummer 088-9997777. Dat geldt ook voor het inleveren van apparatuur zoals bijvoorbeeld bloeddrukmeters.
Wilt u een glucosemeter inleveren die u in uw zwangerschap in bruikleen hebt gekregen? Dat kan op onze hoofdlocatie in Nijmegen (K. Onnesstraat 16) zonder afspraak, van maandag t/m vrijdag tussen 8.30u en 16.30u.

Als u komt voor onderzoek hebt u altijd een identiteitsbewijs nodig.

Een overzicht van al onze locaties kunt u hier bekijken. 

Afspraak afzeggen of wijzigen
Als u via e-mail een afspraakbevestiging hebt ontvangen, kunt u die afspraak afzeggen of wijzigen door te klikken op de knop Afzeggen afspraak in dat bericht. U kunt de afspraak online afzeggen en desgewenst een nieuwe afspraak maken. U ontvangt weer een bevestiging.

Als u geen e-mailadres hebt opgegeven of u hebt de afspraak telefonisch gemaakt, kunt u niet online afzeggen. Hiervoor moet u bellen met nummer 088-9997777.

Annuleer uw afspraak en bezoek geen vrij inloop spreekuur als u corona-achtige klachten heeft.

Coronamaatregelen bij SHOKnop Afspraak bloedafname SXBKnop afspraak bloedafname new

Met ingang van 25 februari 2022 zijn de coronaregels versoepeld. Dat betekent het volgende:

  • Wij volgen de voorschriften die op onze locaties geldig zijn. Dat betekent dat het dragen van een mondkapje soms verplicht is. Wij adviseren u een mondkapje te dragen, ook als het niet verplicht is.
  • Wij adviseren u om 1,5 meter afstand van anderen te blijven houden.
  • Onze medewerkers dragen nog steeds een mondkapje.
  • Kom maximaal 5 minuten vóór uw afspraak.

Annuleer uw afspraak als u corona-achtige klachten heeft zoals hoesten, benauwdheid, verkoudheid of koorts of als u recent (minder dan 14 dagen geleden) uit een code oranje gebied bent teruggekomen.