Button Westerhaar Saxenburgh 

Afbeelding2 Afbeelding3

 

Afspraak maken

  

Voor bloedafname kunt u online een afspraak maken. Als u daarbij uw e-mailadres invult, ontvangt u een bevestiging via e-mail. Komt u er online niet uit, dan kunt u contact opnemen met 088 999 7777

De locatie Florijnweg 4 in Velp is vanaf 1 januari 2023 gesloten voor bloedafname en onderzoek.

 

 

 

 

 

Functieonderzoek

Voor het maken van een afspraak van één van onze functieonderzoeken kunt u contact opnemen met 088 999 7799.

Een overzicht van alle functieonderzoeken vind u hier.


NIPT

Bloedafname NIPT voeren wij alleen uit op onderstaande locaties. U kunt hiervoor zelf een afspraak maken via de paarse of rode knop.
Arnhem, locatie Kronenburgpromendade 4 LET OP! Dit is een nieuwe locatie per 1 april 2022
Hardenberg, Saxenburgh Medisch Centrum (ziekenhuis)
Nijmegen, SHO locatie, Kamerling Onnesstraat 16.

 

Wijzigingen NIPT

Vanaf 1 april 2023 zal de NIPT onderdeel worden van de prenatale screening van het RIVM. Dit betekent dat dit onderzoek wordt opgenomen in het screeningprogramma en gratis zal worden aangeboden aan alle zwangere. Vanaf 1 april 2023 breiden we het aantal locaties uit waar de NIPT kan worden afgenomen. 

 

Tijdelijke sluiting NIPT locaties

Van vrijdag 24 maart 17:00 uur tot en met vrijdag 31 maart worden er op alle Unilabs NIPT locaties in Nederland, nieuwe NIPT apparatuur geïnstalleerd. NIPT afspraken zijn dan niet mogelijk. Vanaf maandag 3 april kunnen NIPT afspraken weer plaatsvinden. U vindt een overzicht van de NIPT locaties door op de onderstaande button te drukken.

 

Algemene informatie voor het maken van een afspraak

Op een aantal locaties kunt u ook terecht zonder afspraak. U ziet dat in de afsprakenagenda vermeld als 'Vrije inloop'. Alleen voor het inleveren van materiaal (zoals een bloeddrukmeter), een glucosetolerantietest (OGTT) of wanneer een kind jonger dan 4 jaar geprikt moet worden, moet u de afspraak telefonisch maken via nummer 088 999 7777.


Wilt u een glucosemeter inleveren die u in uw zwangerschap in bruikleen hebt gekregen? Dat kan op onze hoofdlocatie in Nijmegen (K. Onnesstraat 16) zonder afspraak, van maandag t/m vrijdag tussen 8.30u en 16.30u.

Als u komt voor onderzoek hebt u altijd een identiteitsbewijs nodig.

 

Een overzicht van al onze locaties kunt u hier bekijken. 

Afspraak afzeggen of wijzigen

Als u via e-mail een afspraakbevestiging hebt ontvangen, kunt u die afspraak afzeggen of wijzigen door te klikken op de knop Afzeggen afspraak in dat bericht. U kunt de afspraak online afzeggen en desgewenst een nieuwe afspraak maken. U ontvangt weer een bevestiging.

Als u geen e-mailadres hebt opgegeven of u hebt de afspraak telefonisch gemaakt, kunt u niet online afzeggen. Hiervoor moet u bellen met nummer 088 999 7777.