Voor zorgverleners

Voor patiënten

Over SHOSHO staat voor onafhankelijke diagnostiek dichtbij. Als centra voor medische diagnostiek leveren wij hoogwaardig diagnostisch onderzoek en aanverwante dienstverlening.

SHO entree

Wij ontzorgen zorgverleners en patiënten met innovatieve oplossingen en een uitgebreid netwerk van locaties. Zo werken wij snel, klantgericht en betrouwbaar. Onze efficiënte werkwijze zorgt ervoor dat wij lage tarieven kunnen hanteren en hiermee de zorg betaalbaar houden. Vanzelfsprekend staan de gezondheid en het welzijn van patiënten hierbij altijd voorop.

De organisatie
SHO Centra voor medische diagnostiek (SHO) is opgericht in 2000 als Stichting Huisartsenlaboratorium Oost. Van oorsprong is SHO werkzaam in de regio Arnhem en al snel is het werkgebied uitgebreid naar de regio's Nijmegen en Twente. Sinds enkele jaren is SHO landelijk actief en ook werkzaam in de regio’s Vechtlanden en Amsterdam.

Op donderdag 9 maart 2017 is medeoprichter van SHO, Arjan van Erven, tot ons grote verdriet overleden. Hij is sinds de oprichting tot zijn overlijden Voorzitter Raad van Bestuur geweest. Wij herinneren Arjan als een zeer ondernemende, bevlogen en inspirerende bestuurder. Arjan was vanaf het allereerste moment de drijvende kracht achter SHO en wij zijn hem enorm dankbaar voor alles wat hij heeft gedaan voor SHO.

Het Management Team van SHO bestaat vanaf april 2017 uit de volgende personen:

  • Jeroen van Suijlen, voorzitter Raad van Bestuur a.i.
  • Tonny Hermsen, lid Raad van Bestuur a.i., directeur Financiën, HRM en Facilitair
  • Willem van der Wilt, directeur ICT en Innovatie
  • Antoinette Vernoij, directeur Bedrijfsvoering
  • Dick van Rumpt, directeur Diagnostisch Centrum Vechtdal, stafmedewerker