Point of Care Testing

Urineonderzoek

Met Point of Care Testing (POCT) brengt SHO diagnostiek bij u in de praktijk. Naast anamnese en lichamelijk onderzoek kunt u met POCT ter plekke de diagnose objectiveren. Zo kunt u gericht behandelen, geruststellen, uitsluiten of doorverwijzen. Wij plaatsen en installeren apparatuur binnen uw praktijk. Gebruikers worden bij plaatsing geïnstrueerd en kunnen geschoold worden via e-learning. Daarnaast zorgen wij voor volledige automatische verwerking van de uitslagen in uw informatiesysteem.

Type meters Meting
Afinion AS100  CRP/HbA1c
Cobas 232 D-dimeer
Accu Chek Aviva Glucose
Urisys 1100 Urine teststrip

Handleidingen en instructies vindt u terug bij de naslagdocumenten op deze website.

Uitslagen
De POCT apparatuur kan gekoppeld worden aan het netwerk van SHO, onder de technische voorwaarden zoals vastgesteld door SHO. De resultaten worden vervolgens door SHO doorgezonden naar uw eigen informatiesysteem.

POCT scholingsbijeenkomst
Bent u van plan uw dienstverlening naar de patiënt uit te breiden door middel van de inzet van POCT? Volg dan samen met uw praktijkassistenten of praktijkondersteuners een van de scholingsbijeenkomsten georganiseerd door de SHO academie. Bekijk de agenda en het programma van de POCT scholingsbijeenkomsten.

Heeft u nog vragen?
Heeft u vragen over of belangstelling voor de dienstverlening van SHO? Neem dan contact op met één van onze relatiemanagers.

Voor vragen over POCT belt u 088-999 7099 of mailt u Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor algemene vragen kunt u terecht op onze pagina met Veelgestelde Vragen voor zorgverleners. Mocht uw vraag hier niet bij staan, dan kunt u ons mailen via het contactformulier.

Terug naar boven