Algemene informatieSH
O staat voor onafhankelijke diagnostiek dichtbij. U kunt bij ons terecht voor diverse onderzoeken die inzicht geven in uw gezondheid.

Patienten entree


Onderzoeken en voorbereiding


SHO verzorgt niet alleen bloedafname maar ook verschillende onderzoeken zoals hartfilmpjes en fundusfoto’s. Informatie over alle onderzoeken en de daarbij behorende voorbereiding vindt u op deze pagina onder het kopje Onderzoeken.
Er is altijd een SHO locatie dicht bij u in de buurt en als het nodig is komen wij bij u thuis.


Afspraak maken

Voor bloedafname  kunt u online een afspraak maken. Als u daarbij uw e-mailadres invult, ontvangt u een bevestiging via e-mail. Op een aantal locaties is kunt u ook terecht
zonder afspraak. U ziet dat in de afsprakenagenda vermeld als 'Vrije inloop'. 


Alleen voor een glucosetolerantietest, wanneer een kind jonger dan 4 jaar geprikt moet worden of wanneer u apparatuur wilt inleveren, moet u de afspraak telefonisch maken via nummer 088 999 7777.

 

Wanneer een afspraak maken online niet lukt, kunt u eveneens bellen met 088 999 7777.

 

Wilt u een afspraak maken voor een functieonderzoek? Dan kunt u contact opnemen met 088 999 7799.

 

Een overzicht van al onze locaties kunt u hier bekijken. Om online een afspraak te maken, klik hier


Kosten van onderzoek


SHO declareert de kosten van onderzoeken die zijn aangevraagd door uw huisarts of verloskundige bij uw zorgverzekeraar. Deze kosten vallen onder het eigen risico van uw zorgverzekering.


Aanvragen die zijn gedaan door artsen uit ziekenhuizen kan SHO alleen uitvoeren als hierover afspraken gemaakt zijn tussen het ziekenhuis en SHO. Helaas zijn deze afspraken er op dit moment niet voor de ziekenhuizen CWZ (Nijmegen), Rijnstate (Arnhem), Slingeland (Doetinchem) en ZGT (Almelo, Hengelo). Wij kunnen u met onderzoeken van een van deze ziekenhuizen niet helpen.