Voor zorgverleners

Privacystatement

PatiëntenSH
O staat voor onafhankelijke diagnostiek dichtbij. U kunt bij ons terecht voor diverse onderzoeken die inzicht geven in uw gezondheid.

Patienten entree

SHO doet er alles aan om het onderzoek zo snel, makkelijk en prettig mogelijk te laten verlopen. Zo mag u rekenen op korte wachttijden, goede informatieverstrekking en duidelijk afspraken. Een SHO locatie zit altijd dicht bij u in de buurt en als het nodig is komen wij bij u thuis.
Voor alle SHO locaties geldt: u bent verplicht een mond-neusmasker te dragen.

Afspraak maken
SHO is altijd dicht bij u in de buurt. In alle regio's moet u voor bloedonderzoek een afspraak maken. U maakt eenvoudig zelf online een afspraak: klik hier
Lukt dit niet of wilt u een afspraak maken voor een ander onderzoek bel dan met 088 - 999 7777.

Klik hier voor het overzicht met de adressen van onze locaties. U kunt ook zien waar u een afspraak moet maken of waar u zonder afspraak tijdens openingstijden terecht kunt.

Onderzoeken en voorbereiding
SHO verzorgt verschillende onderzoeken, van bloed- en urineonderzoek tot hartfilmpjes en fundusfoto’s. Ook voor echografie en bloeddrukmeting kunt u bij ons terecht. Elk onderzoek vraagt een andere voorbereiding. Bekijk bij het betreffende onderzoek welke voorbereiding voor uw onderzoek geldt en wat u moet meenemen.

Onderzoek aangevraagd door huisarts of verloskundige
Heeft u een aanvraagformulier ontvangen van uw huisarts of verloskundige?
Wij helpen u graag op één van onze onderzoeklocaties. De kosten declareert SHO zoals gebruikelijk bij uw zorgverzekeraar. Deze kosten vallen onder het eigen risico.

Naast onderzoeken die huisartsen of verloskundigen voor hun patiënten aanvragen, ontvangt SHO ook vaak patiënten met aanvragen die zijn gedaan door artsen uit ziekenhuizen. Wij kunnen dit onderzoek alleen uitvoeren als hierover afspraken gemaakt zijn tussen het ziekenhuis en SHO. Helaas zijn deze afspraken er op dit moment niet voor de ziekenhuizen CWZ (Nijmegen), Rijnstate (Arnhem), Slingeland (Doetinchem) en ZGT (Almelo, Hengelo). Wij kunnen u met onderzoeken van een van deze ziekenhuizen niet helpen. U kunt dan alleen terecht bij een prikpost van dit ziekenhuis.

Identificatie
Het is voor SHO belangrijk om te weten dat wij het onderzoek uitvoeren bij de juiste persoon. Heeft u een aanvraagformulier van uw (huis)arts of verloskundige gekregen of een oproep per post ontvangen? Vergeet deze dan niet mee te nemen. Ook vragen wij u om een geldig legitimatiebewijs. Wij zijn verplicht uw identiteit te controleren en uw burgerservicenummer te registreren. Zonder identiteitsbewijs kunnen wij u niet helpen. Wij werken volgens de Wet gebruik burgerservicenummer in de zorg.

Meer informatie
Wilt u meer informatie? Klik dan in het menu op het onderwerp voor meer informatie.