?>

Werken bij SHO

De markt voor medische diagnostiek is volop in ontwikkeling. Het speelveld verandert continu door nieuwe afspraken, gewijzigde onderhandelingspositie met zorgverzekeraars, dalende tarieven, nieuwe overheidsmaatregelen en de steeds mondiger wordende consument. SHO Centra voor medische diagnostiek speelt hier krachtig op in door haar organisatie wendbaar te houden, zich te richten op innovatie, strategische overnames en door samenwerkingen aan te gaan. In dit dynamische zorgveld kan SHO succesvol meebewegen met de maatschappij, meedenken met de huisarts/praktijk en meeleven met de zorgnemer.

Dit kunnen we omdat we met professionals werken op elk gebied. Professionals die behoeften aanvoelen en deze kunnen vertalen naar actuele en efficiënte diensten en producten. Bevlogen mensen met een maatschappelijke inslag bieden wij alle ruimte om zich te ontwikkelen en te groeien. Herken jij je hier in? En voel jij je aangesproken door onze werkwijze en organisatie? Wij hebben regelmatig ruimte voor nieuwe mensen. Misschien zit er een passende uitdaging voor jou bij?

Kijk snel bij onderstaande vacature(s)!

Gelijk online solliciteren? Klik op de button aan de rechterzijde!

Bij SHO werken betekent deel uitmaken van een organisatie die verbindingen wil leggen met andere zorgverleners, die gezondheidszorg betaalbaar en dichtbij wil houden. Bij SHO werken betrokken, kundige en bevlogen mensen die met de grootste zorg klaar staan voor patiënten en zorgverleners.

Terug naar boven

Solliciteren
Online solliciteren