?>

SHO op de huisartsenbeurs

Op zaterdag 2 april is weer de jaarlijkse huisartsenbeurs in de Utrechtse Jaarbeurs. Ook dit jaar is SHO aanwezig bij dit evenement waar alle professionals werkzaam in de huisartsenzorg naar toekomen.

Er is een uiteenlopend aanbod van producten en diensten. Daarnaast is er voldoende gelegenheid om uiteenlopende workshops te volgen en van gedachten te wisselen met vakgenoten. Dit jaar is het thema van de beurs: Recept voor rust.

Wat heeft SHO te bieden?
Door slimme en innovatieve oplossingen willen wij diagnostiek voor iedereen op een laagdrempelige manier toegankelijk maken. Wij leggen verbinding tussen diagnostiek, zorgverleners en patiënten. SHO staat voor onafhankelijke diagnostiek dichtbij. Op 2 april informeren wij u graag over de diverse onderzoeken en diensten die wij bieden. Zoals het maken van echografieën, bloedafname, laboratoriumonderzoek, spirometrie onderzoek, fundusfotografie, cardiologisch onderzoek en Point of care testing. Daarnaast hebben wij ook een uniek pakket aan diensten. Bijvoorbeeld de mogelijkheid om online onderzoeken aan te vragen, opleiding en nascholing bij ons te volgen, diagnostische toetsoverleg te organiseren en de thuisprikservice in te zetten. Onze standnummer is D030 in hal 7.