?>

Start nieuwe medisch coördinator

Met ingang van 1 oktober is Coert Blom gestart bij SHO als medisch coördinator. Samen met onze andere medisch coördinator en huisarts Noor Pelger is Coert vooral betrokken bij het verder ontwikkelen van het beeldvormend –en functieonderzoek binnen SHO. Ook innovatie en dataverwerking behoren tot zijn aandachtsgebieden.

Coert is arts en heeft veel ervaring op het snijvlak van medische inhoud, innovatie en ICT. Hij is werkzaam geweest als arts, zelfstandig adviseur en als teamleider binnen RadboudUMC.

Na een studie geneeskunde in Maastricht heeft hij meerdere functies als arts-assistent vervult, met name in de psychiatrie. Daarnaast heeft hij een groot deel van de huisartsopleiding in Rotterdam gevolgd. Omdat de techniek trok is hij software gaan ontwikkelen voor meerdere onderzoeksprojecten.

U kunt Coert Blom bereiken via mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of via ons algemene telefoonnummer 088 – 999 7777 (kies optie 9).