?>

Beoordeling ECG’s door HartKliniek Nederland

Sinds een paar maanden werkt SHO samen met HartKliniek Nederland voor het beoordelen van ECG’s. HartKliniek Nederland is de naam van een keten van medisch specialistische diagnostiek- en behandelcentra voor hart- en vaatziekten, waarbij een aanpak in samenwerking met huisartsen voorop staat.

Heeft u een vraag over de beoordeling van ECG’s of wilt u advies, neemt u dan contact op met onze overleglijn Functieonderzoek (088 - 999 7009).

HartKliniek is opgericht door Menno Baars en Chris Hie. Beiden hebben meer dan 10 jaar als cardioloog gewerkt in topklinische en algemene ziekenhuizen. Samen hebben zij de ziekenhuiswereld achter zich gelaten om daarna te gaan doen wat zij in de zorg echt nodig vonden: de zorg terugbrengen naar de menselijke maat en onnodige zorg en ziekenhuisopnames vermijden. Dat kon maar op één manier: door heel veel aandacht te schenken aan de patiënt en weer echt "ouderwets" te gaan dokteren, maar dan wel op het hoogste niveau en met de modernste inzichten en technieken.