?>

Stikstofservice

Levering stikstof on hold

Linde Gas Cryoservices laat weten dat stikstofleveringen zijn hervat.


SHO biedt een efficiënte manier om in uw huisartsenpraktijk over stikstof te beschikken: de SHO Stikstofservice. U bestelt op een eenvoudige manier, en de stikstof wordt bij uw praktijk afgeleverd.

Thuisservice

SHO Stikstofservice
U bestelt stikstof door contact op te nemen met 088-999 7106 of u vult het bestelformulier in op onze webshop. Zodra uw gegevens bij ons binnen zijn plaatsen wij een bestelling voor stikstof bij Linde Gas Cryoservices. Zij leveren de stikstof. Linde Gas Cryoservices neemt daarna contact met u op om af te spreken wanneer en hoe vaak de stikstof geleverd moet worden. De stikstof wordt geleverd in vaten van 1,5 liter of van 8 liter. Eigen vaten zijn niet meer nodig. Bij een nieuwe levering van stikstof gaan lege vaten mee retour. Bij vaten van 8 liter leveren wij, in verband met het grote volume stikstof, een draagbare zuurstofdetector.

Uw voordelen
De Stikstofservice van SHO biedt veel voordelen. Het is veilig omdat u niet met uw eigen auto de vaten hoeft te vervoeren. Ook hoeft u zich op deze manier niet aan allerlei strenge regelgeving te houden. Daarnaast levert de Stikstofservice van SHO tijdwinst op. De stikstof wordt bij u aan de praktijk geleverd, dus u hoeft niet langer zelf op pad.

Kosten
Voor het leveren van de stikstof betaalt u alleen de kosten voor de feitelijk geleverde stikstof. De kosten voor een vat van 8 liter zijn €47,90 exclusief BTW. De draagbare zuurstofdetector is hierbij inbegrepen. De kosten voor een vat van 1,5 liter zijn €36,05 exclusief BTW. Na levering van de stikstof ontvangt u een factuur van SHO. De facturering vindt maandelijks plaats.

Heeft u nog vragen?
Heeft u vragen over of belangstelling voor de dienstverlening van SHO? Neem dan contact op met één van onze relatiemanagers.

Voor algemene vragen kunt u terecht op onze pagina met Veelgestelde Vragen voor zorgverleners. Mocht uw vraag hier niet bij staan, dan kunt u ons mailen via het contactformulier.

Terug naar boven